Контакт

За контакт со нас

Хотел Пирин Палас, ул Пирин бр. 92Е

2770 Банско, Бугариja

 Работни часови : Пон-нед (15 декември – 15 април): 06: 00-19: 00 CET (07:00 – 20:00 EET)

Продолженото работно време ви дава можност да бидете еден од првите скијачи на пистите и еден од последните што ќе ги напуштите. Во екот на сезоната ќе имате предност да ја прескокнете редот на долната станица гондола и да уживате целосно во вашиот одмор