Приватна ски школа

Приватна ски школа

Up to 35% discount on online bookings!​

* Dates of skiing are usually different than arrival and departure dates.

Една од најдобрите опции за да ги научите основите на скијање и сноубординг или да ги подобрите своите вештини е резервирање на приватни часови. Вие или вашата приватна група ќе имате на располагање професионален инструктор кој зборува на англиски јазик!

Травентурија е во одлична и долгорочна соработка со некои од најстарите и
најдобрите училишта за скијање и бордање во градот. Ние соработуваме со мали локални училишта кои нудат професионален и индивидуален пристап, за разлика од некои други поголеми училишта.

Времетраење:

Приватната ски школа може да се резервира за период од 1 до 6 последователни дена. Времетраењето на часовите е 2 часа на ден. Почетниот час можете да го изберете при резервација. Ако резервирате за повеќе денови, избраното време на започнување ќе важи за целиот резервиран период. Доколку сакате да резервирате 4 часа за (а) одреден датум (и), направете уште 1 посебна резервација со различно време на започнување.

Mесто за состанување:

Ве замолуваме, да го земете ваучерот од нашата продавница лоцирана на ул. Пирин 92Е, близу до долната станица на жичарницата. Вашиот инструктор ќе го најдете на горната станица (не на средната станица!) на планинарската жичарница Банско.

Забелешка:

● Скијачката опрема и ски картите НЕ се вклучени во цената. Можете да
резервирате опрема или опрема + ски карта ОВДЕ.
● Ако резервацијата е за повеќе од 1 лице, препорачуваме секој од вашата група да има исто или слично ниво на вештина.
● Скијачите и сноубордерите не можат да бидат во иста група.

Ценовник

Prices are in Euro per group for 2hrs daily1 day2 days3 days4 days5 days6 days
1 person95190285380475570
2 persons136259377490595693
3 persons162311454593724847
4 persons2133625316958521000
5 persons2904136087989801154
6 persons28553075395511341293
7 persons325604 8571084 12861463
8 persons365 677960121414381633
9 persons40675110641343 15901804
10 persons4468251167147317421974
11 persons486898 1270160218932145
12 persons5269721374 173220452315
13 persons56610461477186121972485
14 persons607 11191581199123492656
15 persons647 1193 1684212025012826
16 persons68712671788224926522997