Санки

  • РЕЗЕРВИРАЈТЕ ОНЛАЈН ДО 35% попуст

    Наем на санки

Изнајмете сега со 35% попуст!

Се сеќавате на возбудата кога се спуштавте по локалниот рид, имајќи чувство како да се спуштате милион милји на час? Ветрот ви ја разнесува косата, образите ви се розови, прстите се вкочанети и се што сакате е да го поминете цел ден во оваа состојба. Дали сте помислиле да создадете исто толку драгоцен спомен со вашите најблиски? Ако сте помислиле, тогаш во Банско имате многу можности за забава. Иако, од безбедносни, причини санкање во планина е забрането, сепак можете да изнајмите санка и да му овозможите на вашето дете да биде возач на сопствено возило низ градот или заедно да се спуштите низ падините зад хотелот Кемпински. Во нашата продавница изнајмуваме 3 модели на санки:

Rent a sledge from Traventuria Bansko