Почеток

  • Изнајмете ги вашите ски и сноуборд опрема од Травентуриа

    Носител на Tripadvisor certificate of excellence

  • Изнајмете ги вашите ски и сноуборд опрема од Травентуриа

    Одличен квалитет и добри цени.

  • Изнајмете ги вашите ски и сноуборд опрема од Травентуриа

    Ние се наоѓаме на само 120 метри од гондолата

Резервирајте сега со 35% попуст!

* Dates of skiing are usually different than arrival and departure dates.

5
5 години по ред Tripadvisor certificate of excellence
10
10 години професионално искуство
15 000
задоволни клиенти секоја сезона

Опрема и цена

Опрема од водечките светски марки: HEAD, NORDICA, ROSSIGNOL, FISCHER, ATOMIC и други Во почетокот на секоја нова сезона купуваме 1/3 нови рентални комплети Голем избор на спорска опрема Богат избор на ски и сноуборд Бесплатна замена на изнајмената опрема

Вашиот најдобар избор во Банско

Кај нас можете да ги најдете нај добриот избор за изнајмување на зимска ски опрема: Над 4000 комплета на ски и сноуборд, нови модели ски обувки, кациги и наочари, произедени од HEAD, NORDICA, DYNASTAR, ELAN, DALBELLO, ALPINA, FISCHER, NEVICA, STUF и др. Нашиот професионален тим ке ви ги предложи најпрофесионални совети . Нашиот ски сервисот е најмодерен во Банско.Секој комплет на скии и борд се сервисираат после секое изнајмување .

Bansko slopes information

Екипа на профисионалци

Секогаш сме потготвени да ви помогнеме при изборот на зимската опрема и да ви дадеме актуелни информации за ски сезоната.

CSA Ski tunningcenter Bansko

Модерен сервисен центар.

Нашиот најсовремен тјунирачки робот произведен во Швајцарија гарантира дека целата опрема е во топ-состојба, секогаш!

Traventuria Bansko address and location

120 метри од гондолата

Преминете ја улицата и паркингот и скокнете на Гондолата. Дали сте подготвени да ги погодите падините?

360 degree virtual tour of Bansko Ski Shop Traventuria

Виртуелна прошетка

Повелете на виртуелна прошетка во нашата ски продавница и сервис. Еден клик и сте внатре!

Ski Board Traventuria Storage Lockers

Ски депо и сушара

После прекрасниот ден во планината нема потреба да ја носите ски опремата до хотелот.Оставете ги кај нас. Следниот ден скиите ке бидат сервисирани , а обувнките суви!

Ski & Board Traventuria winter apparel for rent and shop

Купете или изнајмете

Имаме спортска опрема за секој вкус и буджет.Зимски алишта,кацици,маски...Вие избирате да купите или изнајмите. Има и возможност и за test drive!