Високо безбедносни шкафчиња

Високо безбедносни шкафчиња

Ски депо и сушара

Вашето шкафче може да се отвори и затвори само со вашата ски карта – нема потреба да носите дополнителни клучеви со вас на падините.

Шкафчињата се опремени со фен за чизми овозможувајќи секогаш да имате суви и топли чизми наутро.

Травентурија е единствената продавница во Банско што може да ви понуди ваков модерен систем за сушење на чизми. Со резервирање на шкафче ќе немате повеќе проблеми. Ова опција е достапна за време на резервација.