Изнајмување на снегохотки (дрезги)

  • РЕЗЕРВИРАЈТЕ ОНЛАЈН ДО 35% попуст

    Изнајмување на снегохотки (дрезги)

Изнајмете сега со 35% попуст!

Зимските тури со снегохотки (дрезги) се алтернативен и возбудлив начин да го искусите Националниот парк „Пирин“ и да ги разгледате зимските патеки од друга перспектива. Во нашата ски гардероба изнајмуваме различни модели на TSL снегохотки. Исто така, имате избор и на стапчиња за планинарење. Имаме стандардни алуминиумски стапчиња и стапчиња на расклопување (телескопски). Техниката на одење со снегохотки е релативно лесно совладлива. Доколку не сте искусен планинар, силно препорачуваме да се движите заедно со планински водич. Направете резервација од 7 евра/ден

Price per day in Euro1 day2 days3 days4 days5 days6 days
Snowshoes71217223227
Poles (nonretractable) 34.567.510.59
Poles (telescopic) 57.501012.517.5015