Тркачки скии

  • Резервирајте преку интернет и заштедете до 35%

    Наем на тркачки скии

Изнајмете сега со 35% попуст!

* Dates of skiing are usually different than arrival and departure dates.

Тркачките скии (Race skis) се различна категорија на скии, кои се посоодветни за искусни скијачи. Во оваа категорија спаѓа опрема што е погодна за: слалом, велеслалом, слободен стил, фририд, за секое место и планина и друго. Ski & Board Traventuria нудат различни брендови за тркачки скии, како што се: „Атомик (Atomic)“, „ Елан(Elan)“, „ Хед(Head)“, „ Нордика(Nordica)“, „ Соломон (Solomon)“ и „Росињол (Rоssignol)“. Цените можете да ги видите на интернет и да резервирате од формуларот за резервации подолу.

6* Excellence

За искусни скијачи и скијачи кои што сакаат предизвици. Изборот на врвни скии овозможува да се употребуваат на сите видови терени во и надвор од патеката. Значајни модели се: Atomic Performer XT FIBER EZY, Fischer XTR RC4 Speed, Rossignol Experience 74 CI, Atomic Redster RX EZY2, Blizzard XTR Elevate и Elan White Perla (Lady Ski).

7* Supreme

Највисока класа на опрема за изнајмување за искусни скијачи и скијачи кои што сакаат предизвици. Изборот на врвни скии овозможува да се употребуваат на сите видови на терени: црни падини и терени што се надвор од патеката. Значајни модели се: HEAD WorldCup Rebels, HEAD Supershape i.Magnum, Rossignol HERO Elite All Turn, Fischer RC4 Curv TI, ATOMIC REDSTER MX EZY и Elan Amphibio.